• 20 Jun, 2024

Hotel

The Dusun Resort, Seremban

The Dusun Resort, Seremban

Terletak di pinggir hutan tropika yang subur di Seremban, The Dusun Resort adalah tempat percutian yang menawarkan keindahan alam semula jadi dan ketenangan yang sukar dicari. Dengan suasana yang damai dan pemandangan yang menakjubkan, resort ini adalah destinasi ideal bagi mereka yang ingin melarikan diri dari kesibukan bandar dan menyelami keindahan semula jadi Malaysia.

Cyberview Resort Spa Putrajaya

Cyberview Resort Spa Putrajaya

Cyberview Resort & Spa, terletak di tengah-tengah landskap hijau yang subur di Putrajaya, menawarkan pelbagai kemewahan dan keseronokan untuk penginapan yang santai dan bertenaga. Resort ini merupakan persembahan sempurna untuk mereka yang mencari peluang untuk berehat dan menyegarkan minda mereka dari keadaan kesibukan bandar.

Ceylonz Suites, Kuala Lumpur

Ceylonz Suites, Kuala Lumpur

Ceylonz Suites adalah sebuah hotel mewah yang terletak di tengah-tengah pusat bandar Kuala Lumpur. Dengan reka bentuk dalaman yang elegan dan kemudahan moden yang lengkap, hotel ini menawarkan penginapan yang selesa dan mewah untuk pelancong yang mencari keselesaan dan kecemerlangan semasa lawatan mereka ke ibu negara Malaysia.

Amanjena Resort, Melaka

Amanjena Resort, Melaka

Katanya tema Santorini tapi bukan dekat Greece. Dekat Melaka jerr. Bolehlah korang plan stay sini sehari dua. Tempat nak bergambar pun banyak. Semua cantik-cantik. Dah tu tag lah kesayangan ajak staycation 😃😅

Adena Beach Resort

Adena Beach Resort

Adena Beach Resort di Kuantan adalah destinasi percutian pantai yang menakjubkan di tepi Laut China Selatan. Dengan pasir putih yang lembut dan air laut yang jernih, resort ini menawarkan pengalaman pantai yang santai dan menenangkan. Terletak dalam persekitaran semula jadi yang indah, Adena Beach Resort menawarkan penginapan yang selesa dengan pemandangan laut yang menakjubkan.

Villa Bohoq, Langkawi, Kedah

Villa Bohoq, Langkawi, Kedah

Bangun pagi dapat view macam ni tenang gilerr rasa. Konsep villa ruang tamu terbuka. Ada infiniti pool lagi. Tak keluar manapun dah okey dah kalau dapat staycation healing macam ni.

Pavalintang Resort Semporna

Pavalintang Resort Semporna

Banyak lagi resort menarik yang nak kena explore. Ni salah satu. Tak ramai orang tahu, agak privasi walaupun tak banyak unit. View memang cantik. Confirm korang jatuh cinta. Kita bikin romantissss....

Mokozoyo Hotel

Mokozoyo Hotel

Mokozoyo Hotel di Pulau Pinang adalah destinasi penginapan yang unik dan berinspirasi Jepun yang terletak di pusat Bandaraya Georgetown. Dengan reka bentuk yang minimalis dan konsep yang bersahaja, hotel ini menawarkan pengalaman menginap yang santai dan selesa kepada tetamu-tetamu yang mencari keseimbangan antara keselesaan moden dan keindahan tradisional.

Bilut Hills Resort

Bilut Hills Resort

Bilut Hills Resort, terletak di Raub, Pahang, merupakan destinasi peranginan yang menawarkan ketenangan dan keindahan alam semula jadi. Terletak di kawasan perbukitan yang menawan, resort ini menawarkan pemandangan yang memukau serta udara segar yang menyejukkan.

GOLDEN SANDS RESORT BY SHANGRI LA

GOLDEN SANDS RESORT BY SHANGRI LA

Golden Sands Resort by Shangri-La adalah destinasi pantai idaman yang terletak di Pulau Pinang, Malaysia. Terletak di tengah-tengah Pantai Batu Ferringhi yang indah, resort ini menawarkan pengalaman mewah yang memikat dengan pantai berpasir putih, kolam renang yang menarik, dan pelbagai aktiviti untuk keseronokan sekeluarga.

Talula Hill Farm Resort

Talula Hill Farm Resort

Talula Hill Farm Resort adalah destinasi percutian yang memukau terletak di Kluang, Johor. Terbenam dalam keindahan semula jadi, resort ini menawarkan pengalaman yang unik dengan suasana ladang yang tenang dan udara segar yang menyegarkan. Dikelilingi oleh landskap hijau yang menakjubkan.